Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Οι δίδυμες και η άλλη.






Κορίτσια του παρθεναγωγείου έκανε η Μαρία της μαμάς. Μακρύ μανίκι, γιακαδάκι κλειστό εώς επάνω, τα μαλλιά πλεξούδες και η φούστα μακριά μέχρι τον αστράγαλο, με φουρώ από μέσα.




Μέσα από το φουρώ υπάρχει σακούλα και μπορεί όποια την αποκτήσει να βάζει εκεί την πυτζάμα της ή ό,τι άλλο θέλει.




Άλλο ένα δίδυμο από τη Δώρα και τις φίλες της. Η πρώτη, με φόρεμα στο χρώμα του ουρανού και της θάλασσας με κεντημένες χάντρες στο κάτω μέρος.




Η δεύτερη της βγήκε χαμηλοβλεπούσα και ντροπαλή.




Να τη και η κοκκινοσκουφίτσα, με το καλαθάκι της γεμάτο καλούδια για τη γιαγιά της. Τι θέλει όμως στη θάλασσα η κοκκινοσκουφίτσα; Μα πώς θα πάει στα κουκλοκαλλιστεία χωρίς να κάνει τα μπάνια της στην όμορφη θάλασσα του Αγίου Βασιλείου;









24 σχόλια:

  1. Ε! Να...τέτοια βλέπω και αντε εγ να φτιάξω κούκλα...μα θα φτιάξω...που θα μου πάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε! Να...τέτοια βλέπω και αντε εγ να φτιάξω κούκλα...μα θα φτιάξω...που θα μου πάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bεβαίως και θα φτιάξεις.Απόλαυσε τώρα το κτήμα σου με τα ωραία του ,και θα δεις τι κούκλες έχεις να κάνεις. Οι νεροκολύθες σου πως πάνε? Μεγάλωσαν?
      Καλό σαβατοκύριακο.

      Διαγραφή
  3. Τι όμορφες που είναι !!!
    Μπράβο στις φίλες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Eλένη μου είμαστε οι περισσότερες σε κατάλληλη ηλικία να παίξουμε με κούκλες΄Προσπσαθουμε λοιπόν.

      Διαγραφή
  5. κούκλες οι κούκλες ....μπραβο στα κοριτσια ....
    Πρέπει να οργανωθώ ..και .να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει ..
    καλή συνεχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μας φίλη ,αν δεν ήταν κούκλες οι κούκλες πως θα πήγαιναν στα καλλιστεία.Και από ότι έμαθα η επιτροπή είναι πολύ αυστηρή, αλλά και πολύ δίκαιη.Οταν ξεκινήσεις και κάνεις την αρχή, συνέχεια θα σου έρχονται καινούργιες ιδέες.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και απέχω από τις ιντερνετικες δραστηριότητες ήρθα μέχρι εδώ να δω τι κούκλες κούκλες κυκλοφορούν στην γειτονία!!!!!!! Είναι όλες υπέροχες...... και φυσικά έχουν πάρει την θέση τους ,το νουμερακι τους και τοέχω ονοματακι τους και είναι έτοιμες για την πασαρέλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Βίκυ μου ξεκουράσου και λίγο. Μέχρι τα καλλιστεία θα είναι όλα έτοιμα.Μερικές από τις Αντωνοπουλίτσες πήραμε τη ραπτική μηχανή μαζί μας και φύγαμε γιά την εξοχή.
      Πολύ ωραία το σκέφτικες που τους δίνεις ονόματα. Θα βοηθείσει πολύ την ελλανόδικο επιτροπή γιά τα βραβεία!!!!!
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  8. Τι κούκλες είναι αυτές Νικολίτσα μου!
    Ελπίζω να τα καλλιστεία να γίνουν ΠΣΚ για να μπορέσουμε να έρθουμε .
    Πες μου μήπως και βρω φθηνό εισητήριο.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου χαίρομαι που σου αρέσουν.Το τσάι στην Αθήνα το κάνουμε το πρώτο ή το δεύτερο Σ αββατο του Φεβρουαρίου . Εξαρτάται από το ξενοδοχείο.Ακόμη όμως είναι πολύ νωρίς γιά να κλείσουμε ημερομηνία.Ελπίζω τέλος καλοκαιριού να ξέρω . Καλό Σ/Κ.
      Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  9. Υπέροχες οι κούκλες !!! Θα κάψουν καρδιές !!!
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, Νικολίτσα!! Να περνάς όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου γιά καλλιστεία μιλάμε.Δεν είναι ότι κι ότι. Και που να σου πούμε και τα προσόντα της κάθε μιάς.Γαλλικά ,πιάνο,και ότι άλλο φανταστείς.Ολες τους είναι από μεγάλα τζάκια.
      Καλό καλοκαίρι και σε σένα.

      Διαγραφή
  10. Νικολίτσα μου είναι υπέροχες...! Απίστευτα χαριτωμένες. Τι έχει να γίνει στα καλλιστεία . Πώς θα σου φαινόταν να γίνουν στη Φιλαρμονική μαζί με ένα καλλιτεχνικό ....γεγονός...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου χαίρομαι που σου αρέσουν. Λόγω καλοκαιριού έχεις χάσει επεισόδια.Η επίσημη πρώτη θα γίνει στο κλεινόν Αστυ , στο τσάι που γίνεται στις αρχές Φεβρουαρίου. Ωραία μου ακούγεται η ιδέα σου γιά την Φιλ.Συνέχισε τα μπανάκια σου,και από φθινώπορο που θα βρεθούμε τα συζητάμε.
      Επειδή εσύ και η άλλη η Μαίρη κάνετε πολύ κολύμπι στα βαθιά, αν βρείτε καμμιά γοργόνα πείτε τους γιά τα καλλιστεία που θα γίνουν.Μπορεί να ενδιαφέρονται.
      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  11. πω..πω... χαμός θα γινει Νικολιτσα μου.. στα καλλιστεία...τι κουκλιά ειναι αυτα..!!! αντε να αρχισουμε και εμεις σιγα σιγα,.. την επομενη εβδομαδα που θα στηλω τα πραγματα στην Βέρροια κοριτσια ...ελπίζω να αρχισω και εγω κατι αν τα κατα φερω .. αλλα οταν γυρίσουμε πισω στην πολη θα με βοηθησει και ραπτομηχανη μου... να περνάτε καλα ... καλο υπολοιπο καλοκαιριου φιλη μου να έχεις... φιλακιαααα..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρούλα μου όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση όλα γίνωνται.Και εμείς τα έχουμε και τα δυό.Οπότε όλο και κάτι καλό θα κάνουμε.Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, με υγεία να γιορτάσετε και το Δεκαπενταύγουστο και όταν γυρίσεις με το καλό στο σπίτι σουτο χειμωνιάτικο η ραπτομηχανή θα πάρει φωτιά που λένε.
      Πολλά φιλιά και καλά μπάνια.

      Διαγραφή
  12. Αυτά τα καλλιστεία πρ'επει να έχουν Πανελλήνια προβολή.. Πια φίλη έχει πρόσβαση στα ...κανάλια ? Αυτές οι κούκλες είναι ...κούκλες .Απίστευτα χαριτωμένες ασυνήθιστες .Μπράβο δημιουργοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά τα καλλιστεία πρ'επει να έχουν Πανελλήνια προβολή.. Πια φίλη έχει πρόσβαση στα ...κανάλια ? Αυτές οι κούκλες είναι ...κούκλες .Απίστευτα χαριτωμένες ασυνήθιστες .Μπράβο δημιουργοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή