Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Τελευταίες αφίξεις

Η Σωρίνα(πουλήθηκε) με το βελούδινό της φόρεμα, τη δαντελένια της μπλούζα και την εσάρπα στο χέρι, είναι δημιουργία της Ρένας. Με τόση ομορφιά, θα ήταν κρίμα να μην προλάβει τα καλλιστεία. Όσο για την κόμμωση, τι να πω?


Η Μαίρη, η ράφτρα της παρέας, ετοίμασε και θα στείλει στα καλλιστεία όλη της την οικογένεια: Αλεξάνδρα, Βίλλυ, Μαρία και Άνθεια!







Θυμάστε την Παρθενία και την Παρθενόπη; Ήταν από τις πρώτες Πατρινές που έτρεξαν για τα καλλιστεία. Τώρα ήρθαν και οι συμμαθήτριές τους: Ηλιογέννητη(πουλήθηκε), Χρυσομαλλούσα, Ηλιοστάλαχτη, Πεντάμορφη και Χιονάτη.









4 σχόλια:

  1. Η Μία πιο όμορφη από την άλλη.... θα κάψουν καρδιές στα Καλλιστεία!!!! Σας περιμένουμε!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι βαλίτσες εκλεισαν!Τους αγρότες περιμένουμε να ανοίξουν τους δρόμους.Οταν δουν όλες αυτές τις κούκλες καλλονές που έχουμε μαζί μας, όλα τα τρακτέρ θα κάνουν στην άκρη γιά να περάσουμε εμεις.
      Καλή αντάμωση.

      Διαγραφή
  2. Λυπάμαι που τελικά δεν έλαβα μέρος , προσπάθησα μα οι κούκλες ήταν ένα θέμα που δεν μπόρεσα να φτιάξω γιατί ότι και να έκανα δεν μου άρεζε.Όμως βλέπω δίπλα ότι βάλατε ημερομηνίες για Πασχαλινά οπότε..εκεί..σκίζω γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην λυπάσαι γιά τίποτα Αχτιδένια μου. Οτι και να μας φτιάξεις είναι καλοδεχούμενο.Τελικά μαζεύτηκαν αρκετές κούκλες.Θα σας πουμε τα νέα των καλλιστείων την Κυριακή.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή