Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Φίλοι μας, ευχόμενοι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, σας προσκαλούμε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στην καθιερωμένη Γιορτή Αγάπης του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ που θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμη χρονιά, στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα.


Το ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και φροντίδα στα παιδιά που προστατεύει ,στηριζόμενο αποκλειστικά στην αγάπη και προσφορά των φίλων του. Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία σας και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτή η ετήσια συνάντηση στην Αθήνα , που μας δίνει την ευκαιρία να χαρούμε μαζί σας την ζεστή ατμόσφαιρα  της φιλικής μας παρέας, να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη κλήρωση των λαχνών μας με τα ξεχωριστά δώρα, ενώ παράλληλα, όπως έχει καθιερωθεί,  θα υπάρχει  η δυνατότητα να  επιλέξετε  μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, κεντήματα, πίνακες, κεραμικά διακοσμητικά, κηροπήγια, φανταστικές υφασμάτινες ποδιές και μοναδικές, χρηστικές πάνινες τσάντες "Ψωνιστρούλες"!!!

4 σχόλια:

  1. ΄Οσες από εσάς, επιθυμείτε να προσφέρετε χειροποίητες δημιουργίες σας, μπορείτε να τις στείλετε ταχυδρομικώς πρίν από τις 12/10/19 (συνεννόηση με μέηλ ή τηλεφωνικά με τις κ. Νικόλ Λιακοπούλου liakopouloumaria52@gmail.com και Κλαυδία Μάμαλη claude _mml@yahoo.gr ) ή να τις παραδώσετε αυτοπροσώπως την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στις πρωτοβουλίες σας παιδιά ! να έχετε πάντα τη δύναμη να το κάνετε μπροστινοί σε αγώνες και πρωτοβουλίες.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είμαστε εκει νοερά με την αγαπη μας και θα προσπαθησουμε να στηλουμε και φετος ενα μικρο δείγμα απο αυτην Νικολ μου .. να είστε καλα και παντα με τετοιες προσπαθειες να χαριζετε την συμπαρασταση σας..οπου υπαρχει αναγκη.. την αγαπη μου φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή