Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!Φίλοι μας , σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ το 2020!!
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 , στην καθιερωμένη Γιορτή Αγάπης του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ που θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα χρονιά στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα !!
Το ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ συνεχίζει να προσφέρει αγάπη και φροντίδα στα παιδιά που προστατεύει ,στηριζόμενο αποκλειστικά στην αγάπη και προσφορά των φίλων του . Είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία σας και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα αυτή η ετήσια συνάντηση στην Αθήνα , που μας δίνει την ευκαιρία να χαρούμε μαζί σας την ζεστή ατμόσφαιρα της φιλικής μας παρέας , να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη κλήρωση των λαχνών μας με τα ξεχωριστά δώρα, ενώ παράλληλα ,όπως έχει καθιερωθεί, θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, κεντήματα, πίνακες , κεραμικά διακοσμητικά, κηροπήγια, φανταστικές υφασμάτινες ποδιές και μοναδικές, χρηστικές πάνινες τσάντες κ.α.
Σας περιμένουμε, εκφράζοντας τις αμέριστες ευχαριστίες μας για την παρουσία σας και την στήριξή σας.

2 σχόλια:

  1. Καλή και ευλογημένη χρονιά και σε σένα Νικόλ μου. Λιγότερο από ένα μήνα έχουμε γιά την συνάντησή μας. Οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει προ πολλού.Ελπίζω να βρω χρόνο να σας δείξω τι φτιάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά πάντα με αγάπη και προσήλωση στον ευγενή στόχο σας!Καλή επιτυχία στο μπαζάρ.Μακάρι νάμουν Αθήνα,θ'άθελα πολύ να παρευρίσκομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή