Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BLOG ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ


Εδώ στην Πάτρα…..εδώ και πολύ καιρό το κουβεντιάζουμε, το μελετάμε, το ονειρευόμαστε….ώσπου ήρθε επιτέλους η ώρα να το ξεκινήσουμε εμείς οι φίλες
που εδώ και ……χρόνια στηρίζουμε τις εκδηλώσεις του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ .
Αρκετές από εσάς τις πρωτοπόρες bloggers,  μας έχετε ήδη γνωρίσει  από την εκδήλωση που έγινε στην πόλη μας το 2012 , τους  ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ με πρωτοβουλία της ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ BLOGGERS και από τις συμμετοχές μας στις διάφορες εκδηλώσεις της Δράσης όπως στα bazaars Πτολεμαϊδας, Νευροκοπίου, στη Θεσσαλονίκη (Κουμπαράδες) στην Αθήνα (Ρολόγια για το Χριστοδούλειο), στη Ναύπακτο (Φλόγα).
Ξεκινάμε διστακτικά, αλλά με ενθουσιασμό, γιατί η περιήγηση στα blogs με παρόμοιο προσανατολισμό και ενδιαφέρον για τις χειροποίητες κατασκευές, την τέχνη, την αλληλεγύη, τη συμμετοχή, την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μας γέννησε την επιθυμία να εκφραστούμε μέσα από ένα δικό μας χώρο.
Ετσι οι χρυσοχέρες φίλες του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ από την Πάτρα, που ασχολούνται με τη φωτογραφία, τις κατασκευές, την κεραμική, τη ζωγραφική, το ράψιμο, το πλέξιμο, τη μικρογλυπτική, το κόσμημα, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, από σήμερα συστεγάζονται στο ηλεκτρονικό τους σπίτι (blog) με την ονομασία "Αντωνοπουλίτσες οι Χρυσοχέρες"  www.antonopoulitses.blogspot.gr  και περιμένουνε με χαρά τις επισκέψεις σας.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την έκθεση που σκοπεύουμε να διοργανώσουμε στις αρχές του Φθινοπώρου με θέμα «Τσάντα».

23 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το σπιτικό σας Αντωνοπουλίτσες Χρυσοχέρες, μπαίνω με το δεξί και εύχομαι από καρδιάς καλοτάξιδο το blog σας κι εσείς όλες καλωσήρθατε στη μπλοκογειτονιά !!!
    Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι καλή δύναμη, με χαμόγελο και αισιοδοξία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kλαυδία μας καλή, ευχαριστούμε γιά τις ευχές σου.Δύναμη ,χαμόγελο και αισιοδοξία έχουμε όλες.Αν δεν τάχαμε αυτά ,δεν θα αποφασίζαμε να κάνουμε σπιτικό εν μέσω κρίσης.φιλιά από όλες μας.

      Διαγραφή
  2. Αχ Νικολίτσα μου πόσο χαίρομαι , καλορίζικο και καλοτάξιδο και εμείς εδώ καλή μου φίλη μαζί στον αγώνα και σε όλα .
    Σε φιλώ με συγκίνηση.
    ΄΄τσάντα΄΄ το θέμα μου αρέσει πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου ευχαριστούμε γιά τις ευχές.Ο αγώνας συνεχειζεται και θα συνεχειζεται.Γιά την έκθεση θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Φιλιά.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους..... καιρός ήταν να φτιάξετε και εσείς ένα σπιτάκι Αντωνοπουλίτσες αγαπημένες!!!!!! Καλορίζικο να είναι.... και αν θέλετε βοήθεια στις δουλειές, σφιρίξτε... θα σας ακούσουμε και θα έρθουμε!!!!!!!!! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ μου ευχαριστούμε γιά τις ευχές σου.Αυτό το λίγο που γνωριζόμαστε ,έχεις αποδείξει πόσο μας αγαπάς και νοιάζεσαι γιά μας.Οπότε να είσαι σίγουρη ,ότι το σφύριγμα σίγουρα θα πέσει.Φιλάκια σε σένα και τη γλυκειά μου Δημητρούλα.

      Διαγραφή
  4. Καλορίζικο το σπιτάκι σας!!!Καλώς μας ήρθατε γειτόνισσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τις ευχές.Τώρα που είμαστε και μεις στη γειτονιά θα γνωριστούμε και καλίτερα.

      Διαγραφή
  5. Καλορίζικο κορίτσια, χαίρομαι που θα σας διαβάζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τις ευχές.Ελπίζω να τα λέμε συχνά.

      Διαγραφή
  6. Καλορίζικο τούτο δω,το νέο σπιτάκι που μπήκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ γιά τις ευχές του σπιτικού μας.Με τον καιρό θα γνωριστούμε καλλίτερα.Εμείς Ελένη μου,είμαστε μιά μεγάλη οικογένεια με ένα μικρό σπιτικό.

      Διαγραφή
  7. Καλορίζικο κορίτσια το σπιτάκι σας!!!!
    Με πολύ χαρά είδα το όνομα σας στο μπλογκ της Κλαύδιας και ήρθα τρέχοντας!!!
    Είσαστε τόσες πολλές και κάνετε τόσο ωραία πράγματα που ήταν κρίμα που δεν είχατε φτιάξει το σπιτικό σας!!
    Ξέχασες τα συρτάρια αγαπημένη μου φίλη!!
    Από εκεί σας γνωρίσαμε και σας αγαπήσαμε!!!
    Να είστε όλες καλά και να πάμε παρέα παρακάτω!!!!
    Περιμένω τα νέα για την έκθεση τσάντας!!!!
    Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eυχαριστούμε πολύ Ρένα γιά τις ευχές σου.Καιρός ήταν να αποκτήσουμε και μεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας.Είμαστε και πολλές βλέπεις.Είμαστε πολλές,με λίγα μυαλά όμως.Που να θυμηθούμε τα συρτάρια.Βλέπεις πήραν τα μυαλά μας αέρα με το σπιτικό.Οσο γιά την έκθεση, θα σε εννημερώσουμε σύντομα. Τωρα ετοιμάζουμε κάτι ξύλινα γιά την Κοζάνη,Φιλιά σε όλη την παλιοπαρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλη αρχη σε ολες σας Κλαυδια , ειστε χρυσοχερες πραγματικα και η δραση ολων των γυναικων αυτων που ασχολουνται με οποια φιλανθρωπικη εκθεση ειναι σωστο να προβαλεται...φιλια και καλες κατασκευες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε γιά τα καλά σου λόγια.Είναι ωραίο πράγμα να μπορούμε να βοηθάμε αυτούς που έχουν αν΄αγκη,ο καθέναςμε τον τρόπο του και όσο μ
      πορεί.Τις κατασκευές μας θα σας τις δείχνουμε να μας λέτε την γνώμη σας.Θέλουμε και τα θετκά ,αλλά και τα αρνητικά σχόλια ,γιά να γιινώμαστε καλλίτερες. Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Καλορίζικο το μπλογκάκι σας κορίτσια και σας εύχομαι όμορφα δημιουργικά ταξίδια!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν και καθηστερημένα ευχαριστούμε πολύ γιά τις ευχές.Ο καιρός θα δείξει Σόφη μου πόσο δημιουργικά θάναι τα ταξίδια μας.Καλό απόγευμα.Φιλιά.

      Διαγραφή
  11. Καλοσωρίσατε στο κλαμπ. Αγαπημένες Αντωνοπουλίτσες σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πετύχετε τα καλύτερα. Φιλάκια πολλά σε όλες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε πολύ γιά τις ευχές.Ελπίζω να τα λέμε συχνά.
      Σου ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.
      Φιλιά απο την Πάτρα.

      Διαγραφή