Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Η μεταμόρφωση της ωραίας κοιμωμένης...

Πασίγνωστο αυτό το παραμύθι, όμως εδώ δε θα μιλήσουμε γι΄αυτό, αλλά για μία τσάντα... μία μπεζ όμορφη αλλά παλιομοδίτικη τσάντα, που βρισκότανε εδώ και πολύ καιρό στο βάθος μίας ντουλάπας,  μέσα στην υφασμάτινη θήκη της, κάπως σαν την ωραία κοιμωμένη του παραμυθιού. Κάποτε ήτανε πολύ αγαπητή και έζησε πολλές στιγμές μεγαλείου... Όμως με το πέρασμα του χρόνου παραγκωνίσθηκε και τελικά ξεχάστηκε...
΄Οπως όλοι γνωρίζουμε, η ωραία κοιμωμένη ξύπνησε από το λήθαργο με το φιλί του πρίγκηπα... H μπεζ τσάντα μας, με την κλασσική ομορφιά και την πασσέ εμφάνιση, βγήκε από την αφάνεια της σκοτεινής γωνιάς της ντουλάπας, χάρη στο φιλί ανανέωσης που της έδωσε η φίλη μας η Βίκυ, η αγαπημένη ποδηλάτισσα!!!
Επειδή η τσάντα ήτανε σε πολύ καλή κατάσταση, εσωτερικά και εξωτερικά, άξιζε να της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία... H Βίκυ λοιπόν ανέλαβε να την κάνει μοντέρνα και ελκυστική, με ξεχωριστή δεξιοτεχνία, υπομονή και ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, εφάρμοσε την τεχνική του ντεκουπάζ, επιλέγοντας ένα υπέροχο ριζόχαρτο και ειδική κόλλα/βερνίκι!
Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!!! Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση της κλασσικής μπεζ τσάντας είναι γεγονός!!! Η φωτογραφία "μιλάει" από μόνη της!!! Η κλασική μπεζ τσάντα , ανανεωμένη και αγνώριστη με εντελώς μοντέρνο λουκ πλέον, θα πάρει τη θέση της στο BAZAAR της Πάτρας και θα χαρεί να συνοδεύσει τη νέα της κάτοχο στις εξόδους της... Το αξίζει!!! Δεν νομίζετε;
 
 






 
 

13 σχόλια:

  1. Υπέροχη τσάντα και είναι και στα χρώματα που αγαπώ ιδιαίτερα!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ωραία κοιμωμένη......πλήρως ανανεωμένη, κλασική, καλοφτιαγμένη νέες δόξες
    περιμένει.....!!! Τελικά το ντεκουπάζ είναι μαγικό.... και η Βίκυ απέδειξε ότι με υπομονή, ταλέντο και σωστή εφαρμογή της τεχνικής, γίνονται θαύματα !!! Μπαίνω σε πειρασμό να ανασύρω τις ωραίες κοιμωμένες της ντουλάπας μου.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάω να ψάξω μια μια τις τσάντες μου... δε μπορεί κάτι θα βρώ! :))) Τελικά τίποτα δε πάει χαμένο!! Μπράβο στη ποδηλάτισσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά το bottox πέτυχε απόλυτα!!!!χαχαχα
    Μπράβο Βίκυ!!!
    Καλή βδομάδα
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο άξιζε;
    Και λίγα λες.
    Κοίτα να δεις σύμπτωση με τη δική μου!!!!!
    Θα δει μόλις κάνω ανάρτηση τη τσάντα που τελείωσα μόλις τώρα!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια θαύματα μόνο η Βίκυ !!!μπορει να τα κάνει!!!!να είστε όλες καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πραγματικα καθε φορα η ποδηλατισσα μας εντυπωσιαζει με τις ιδεες της και το τελειο αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα πράγματα χρειάζονται μία δεύτερη ευκαιρία..... κρίμα μια τόσο όμορφη τσαντούλα να καταλήξει σε έναν κάδο απορριμάτων επειδή πέρασε η εποχή της!!! Αλλάζει λοιπόν ενδυμασία και κατηφορίζει προς την Πάτρα για να γνωρίσει καινούργιες δόξες μα και για να προσφέρει σε έναν τόσο όμορφο σκοπό!!!!!!! Εύχομαι και αυτή η προσπάθεια σας να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και υπόσχομαι πως όσο μπορώ θα είμαι στο πλευρό σας!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα τα πράγματα αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό !!! Μπράβο Βίκυ μου και σε όλες τις Αντωνωπουλίτσες για την υπέροχη δουλειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νικολίτσα μου ευχαριστούμε και εγώ και η ομάδα μας https://www.facebook.com/groups/1434046463541243/ για την προσφορά σας !!!! Χαίρομαι που σε είδα έστω και λίγο στην Πάτρα !!!
    Η διεύθυνσή μου είναι : Λικοπούλου Μαρία- Νικόλ
    Παπαιωάννου 63 Νέο Ηράκλειο ΤΚ 14121 !
    Περαστικά σου γρήγορα και μεγάλη επιτυχία στο παζάρι.. Φιλάκια πολλά σε όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή