Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Τίτλοι τέλους για το παζάρι μας.


Αγαπημένες μας φίλες, το παζάρι μας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι Αντωνοπουλίτσες αισθανόμαστε «υπέροχα γεμάτες» από τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν.




 


Πώς περιγράφεται η βαθιά συγκίνηση, η απέραντη χαρά, ο μεγάλος ενθουσιασμός, η απόλυτη ικανοποίηση για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που αφ΄ενός ήτανε ένα «γεγονός» για την πόλη μας και αφ΄ετέρου συνέβαλε στην ενίσχυση του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ και όλα αυτά χάρη στη  συμμετοχή, υποστήριξη και αγάπη δοτικών και συνειδητών ανθρώπων που σε πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε, δε μένουν αδιάφοροι στις ανάγκες αυτών που βρίσκονται σε δυσμενέστερη θέση.
 



Με σύμμαχο τον καλό καιρό, τις λαμπρές ηλιόλουστες ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο 10 και 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το παζάρι μας στον  ΕΣΠΕΡΟ, στην Πλατεία Γεωργίου το οποίο στήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με τη βοήθεια των φιλενάδων που ήρθανε από την Αθήνα και τις οποίες οφείλουμε να τις ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα. Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το στήσιμο, και στολίστηκε ο χώρος με  πανέμορφες γλάστρες με ανθισμένα χρυσάνθεμα που μας πρόσφερε ο φίλος Νίκος που έχει φυτώριο.


Οι τσάντες, περισσότερες από 350, πήρανε τη θέση τους σε τραπέζια ή κρεμάστηκαν σε καλόγερους και σταντ, φορτωμένες με το μεράκι και την αγάπη σας, στολισμένες με τα στολίδια της καλοσύνης και της απλόχερης προσφοράς σας, ακτινοβολώντας την ευαισθησία και τη συγκινητική ανταπόκριση κάθε δημιουργού.



Τσάντες πλεκτές, δερμάτινες, υφασμάτινες, ζωγραφισμένες, κεντημένες, σικάτοι φάκελοι, πρωινές, βραδινές, για σπορ εμφανίσεις, νεανικές, παιδικές, ειδικών προδιαγραφών (για πλέκτριες), μικρές, μεγάλες, πουγκιά, ακόμη και χαριτωμένες τσάντες μινιατούρες καρφίτσες! Πάρα πολλές κατέφθασαν την τελευταία στιγμή στο χώρο του παζαριού, γι΄αυτό και δεν μπορέσαμε να τις φωτογραφίσουμε και να τις παρουσιάσουμε στην πασαρέλα του blog μας.



Με χαρά βλέπαμε τον κόσμο να επισκέπτεται και να θαυμάζει τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, από όλη την Ελλάδα, να επιλέγει, να αγοράζει και να επανέρχεται με φίλες για μια δεύτερη ματιά και αγορές γιατί μία τσάντα ποτέ δεν είναι αρκετή και σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο και πρακτικό δώρο!



Ο απολογισμός μας εξέπληξε ευχάριστα! Οι τσάντες μας αρέσανε και κάθε επισκέπτης του μπαζάρ μας, βρήκε αυτήν ή αυτές που του ταιριάζουν και τις αγόρασε με ευχαρίστηση.Εισπράξαμε πολλά χαμόγελα ικανοποίησης, πολλά ενθαρρυντικά λόγια και κολακευτικά σχόλια για την πρωτοτυπία και μοναδικότητα των χειροποίητων τσαντών που παρουσιάστηκαν στο παζάρι μας, χάρη στη δική σας ανταπόκριση και αθρόα συμμετοχή. Το αποτέλεσμα ήτανε πέρα από κάθε προσδοκία: Πουλήθηκαν οι περισσότερες τσάντες, και όσες απέμειναν θα διατεθούν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς και στο Τσάι που οργανώνουμε κάθε χρόνο στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα, στις αρχές Φεβρουαρίου.



Οι ανάγκες των παιδιών που φροντίζουμε δεν σταματούν, γι΄αυτό και οι δικές μας προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών τους, είναι επίμονες και συνεχείς ενώ η  πρόσκληση για συμμετοχή και βοήθεια προς τους ευαισθητοποιημένους ανθρώπους στο έργο μας, είναι αναγκαία διαρκώς.
Συνεχίζουμε λοιπόν να φτιάχνουμε τσάντες, κοσμήματα, μουστάρδες, μαρμελάδες, γλυκά, λικέρ, κασκόλ, σκουφάκια, κεραμικά, μικρογλυπτά και οτιδήποτε άλλο μπορούμε, προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, πέρα από τη στοργή και την αγάπη μας, τα μέσα για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια, σας ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως και όσο μπορείτε, γιατί και η παραμικρή βοήθεια, μας είναι πραγματικά πολύτιμη.





Αυτό το παζάρι λοιπόν, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα υπέροχα συναισθήματα που γεννήθηκαν από την ευλογημένη  ανταπόκριση τόσων υπέροχων ανθρώπων. Με ευγνωμοσύνη εκφράζουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και κλείνουμε σε μία ζεστή αγκαλιά  όλους  και  κάθε έναν ξεχωριστά, που συνετέλεσαν στη επιτυχία αυτού του παζαριού και είναι πολλοί και αγαπημένοι: οι υπέροχες φίλες που έφτιαξαν με μεράκι και αγάπη, μοναδικές τσάντες, πολλές μάλιστα μας γνωρίζουν μόνο μέσα από το διαδίκτυο και δε δίστασαν να ανταποκριθούν αυθόρμητα και συγκινητικά στην έκκλησή μας, οι φίλες που ήρθαν κοντά μας, ακόμη και από την Αθήνα και βοήθησαν στο κοπιαστικό είναι η αλήθεια στήσιμο και ξεστήσιμο, σ΄αυτές που συμμετείχαν στη χρονοβόρα προετοιμασία, σε όλες αυτές που διέθεσαν πολύ από τον χρόνο τους και μας χάρισαν τη συνεχή παρουσία και βοήθειά τους καθ΄όλη τη διάρκεια του παζαριού και δεν παρέλειψαν να γνωστοποιήσουν σε φίλους και γνωστούς αυτή την εκδήλωση προσφέροντας με κάθε τρόπο την αμέριστη συμπαράστασή τους στο ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ!

Με απέραντη ευγνωμοσύνη σας ευχαριστούμε όλους και όλες!

9 σχόλια:

  1. Η χαρά μας μεγάλη που για άλλη μια φορά μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε στην πόλη σας και στην συντροφιά σας!!! Μπορεί να κουραστήκαμε φύγαμε όμως γεμάτες από την αγάπη σας και τις αγκαλιές σας και ευχαριστημένες που για άλλη μια φορά αυτή η προσπάθεια για την ενίσχυση του ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ πέτυχε!!!!!!!! Καλή δύναμη για την συνέχιση του έργου σας!!!! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας δώσατε την ευκαιρία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε η κάθε μια με τον τρόπο της το Αντωνοπούλειο.Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολίτσα μου και εμείς ευχαριστούμε για την ευκαιρία και τη χαρά που μας προσφέρεις με αυτή την ανάρτηση !!!Από την Βίκυ έμαθα ότι πέρασαν υπέροχα κοντά σας και η κούραση ας είναι μεγάλη , η χαρά της προσφοράς είναι απέραντη !!!
    Θα είμαστε κοντά σας σε κάθε προσπάθεια !!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που το μπαζάρ πήγε τόσο κάλα .Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά γιατί το έργο σας είναι πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαστε που το παζαρι είχε επιτυχία και μπορέσαμε να συνεισφέρουμε και εμεις έστω και λίγο απο μακρυα σας και να χαρισουμε χαμόγελα.. να είστε καλά καλή συνέχεια στο σκοπό σας.. γαι ότι χριαστητε και μπορούμε εδώ ειμαστε ... να έχετε μια όμορφη εβδομαδα.. φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικολίτσα μου χαίρομαι πολύ για την επιτυχία και αυτού του παζαριού!!
    Να είστε καλά και να συνεχίζεται έτσι δυναμικά!!!
    Εμείς όσο μπορούμε θα είμαστε κοντά σας!!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι που πήγε καλά το παζάρι .
    να είστε καλά και καλή συνεχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρομαι που πήγε καλα το bazaar και που όλοι οι κόποι σας δικαιώθηκαν!!! Καλή συνέχεια σε ό,τι όμορφο κάνετε, σε όποια δραστηριότητα συμμέτεχετε!! Και εμείς από κοντά, θα βοηθάμε πάντα όσο μπορούμε περισσότερο !!
    Φιλιά σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή