Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Μπουμπού διατάσσει

Φίλες μου γεια σας. Έστω και καθυστερημένα, καλό μήνα σε όλους με υγεία.
Ελάτε τώρα, μην παραπονιέστε ότι σας ξεχάσαμε. Εντάξει, πήγαμε την εκδρομή μας αλλά δουλεύουμε κιόλας. Άρχισαν και οι συναντήσεις μας κάθε Τετάρτη στις 11.00πμ στον ξενώνα (Κανακάρη 169Α) και έχουμε ξεκινήσει διάφορες κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Να σας συστήσουμε λοιπόν τη Μπουμπού μας, που φωνάζει γιατί την αφήσαμε μόνη της, ενώ θέλει οπωσδήποτε παρέα. Η Μπουμπού μας λοιπόν, είναι μια αρκετά μεγάλη κούκλα και το φόρεμά της είναι θήκη για πιτζάμες, παιχνίδια και ό,τι άλλο σκεφτείτε:


Η Ρένα η πατρινιά προσπαθεί να μας βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με ωραίες κρεμάστρες θήκες για διάφορα μικροπράγματα:






Η Αλεξάνδρα η μεγάλη ζωγράφισε τσαντάκια για καλλυντικά:






Το κοτέτσι είναι έτοιμο με πουλάκια κεραμικά, μπρούντζινα και από αλουμίνιο:






Η κατά κόσμον Γεωργία ξεκίνησε τα κολιέ:








Και επειδή μας έμειναν κάποια κουρελάκια από τις τσάντες, προσθέσαμε μαργαριτάρια και ημιπολύτιμους λίθους και φτιάξαμε καρφίτσες:







Και η παραγωγή συνεχίζεται...


17 σχόλια:

  1. Η μία δημιουργία πιο όμορφη από την άλλη, αλλά αυτή η καρφίτσα με το ποδήλατο νομίζω πως φωνάζει ότι είναι δικιά μου... ελπίζω να κατάλαβες πως άρχισαν οι πωλήσεις του Χριστουγεννιάτικου Bazaar!!!! Καλή επιτυχία και σε αυτή σας την προσπάθεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bίκυ μου πολύ χαιρόμαστε που μας κάνεις σεφτέ.Πολύ νωρίς άρχισαν οι πωλήσεις και πρέπει να στρωθούμε να φτιάξουμε κιάλλες ,γιατί προβλέπω θάχουμε πολύ κίνηση.Οτι ξεκινάς εσύ πάει πολύ καλά.
      Γράψε μας τη διευθνηση σου να σου τη στείλουμε και καλή αρχή.
      Φιλιά


      Φ

      Διαγραφή
  2. Ξεκινήσατε με όρεξη και πολλές ιδέες!
    Μπραβο κορίτσια, καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου γειά σου.
      Ορεξη έχουμε, ιδέες άλλες δεν έχουμε.Μήπως έχετε κατά νου τίποτα καινούργιο? Περιμένουμε.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  3. ΄Ολες οι δημιουργίες σας υπέροχες !!! Τα ζωγραφισμένα τσαντάκια από την Αλέξάνδρα είναι φανταστικάααα !!! Οι καρφίτσες και τα κολλιέ σας απίθανα!!!
    Η μπουμπού μοναδική και οι κρεμαστρούλες καταπληκτικέεες !!!Για το κοτέτσι δεν έχω λόγια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλαυδία μου όλα καλά μέχρι εδώ.Στερέψαμε όμως από ιδέες. Γιά βάλε λίγο το χεράκι σου και συ.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σας, όμορφες και χρηστικές!!!
    Συγχαρητήρια σε όλες σας!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή Νικολίτσα μου. Όλες οι δημιουργίες είναι πολύ όμορφες όπως πάντα. Θέλω δύο πουλάκια μπρούτζινα να κάνουν παρέα στα άλλα που έχω. Θα έρθει μια φίλη μου στην Πάτρα και θα της δώσω το τηλέφωνο σου για να τα πάρει . Αν προλάβω θα σας στείλω κάτι για το παζάρι σας. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα μου γειά σου.Με μεγάλη μου χαρά βλέπω,ότι οι διαδυκτιακές πωλήσεις καλά πάνε. Λες το bazaar να το κάνουμε διαδυκτιακά,να πρωτοτυπήσουμε?Θα γεμίσει όμως συρόπια από τα γλυκά.Αστο λοιπόν όπως το κάνουμε.
      Φιλιάκια πολλά και στην Ευγενίτσα.

      Διαγραφή
  6. Νικολίτσα μου έμαθα από τη Βίκη για το μπαζάρ σας και βέβαια θα συμμετάσχω, αυτά είναι πιο πανεύκολα για μένα από τις ..τσάντες που έφτιαξα. Είμαι με αυτά στο..κλίμα μου οπότε..αρχίζω παραγωγή για αποστολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχτιδένια μου σε ευχαριστώ που θα μας βοηθήσεις.Οσο γιά τις τσάντες
      Αχτιδένια μου σε ευχαριστώ που θα μας βοηθήσεις.Κάθε προσφορά δεκτή.Μαζί με όλα που κάνεις έμαθες να κάνεις και τσάντες.Και τις έκανες και πολύ ωραίες.Η παροιμία λέε騨 μάθε τέχνη κι άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε.Αν σου πέσει κανένα ύφασμα μπροστά σου ξέρεις τι θα το κάνεις.
      Φιλιά



      Διαγραφή
  7. Νικολίτσα μου εγώ λεω να κάνω καμιά τσαντουλα εύκολη, γιατι δουλεύω, ότι προλλάβω μέχρι τοτε ,θα τα πουμε κι απο κοντα .Ολες δημιουργίες σας είναι πολύ όμορφες,καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mεταξία μου τηλεφώνησέ μου ,'οποτε μπορείς γιατί έχω χάσει το τηλεφωνό σου.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
  8. Καλή αρχή, Νικολίτσα !!!! Εύχομαι τα καλύτερα και γι'αυτό το bazaar!!! Μέχρι τότε, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο!!!
    Καλή επιτυχία !!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή