Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ωραίες στιγμές

Φίλες μου γεια σας.

Πάντα καθυστερημένη, να σας ευχηθώ καλό μήνα σε όλες σας με υγεία.


 
Όπως σας είπα, το φετινό bazaar  ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Είχε πολύ κρύο, βροχή, χαλάζι και μαυρίλα γενικώς. Για να μας φτιάξει λίγο το κέφι, η καλή μας η Μαίρη είπε να κάνει τα γενέθλια της εγγόνας της.


Η κόρη της η Αλεξάνδρα, που μας έκανε τις ωραίες τσάντες, τώρα κάνει τη διατριβή της. Καταλαβαίνετε λοιπόν. Σπίτι, δουλειά, σύζυγος, άλλο παιδί, πού καιρός για γενέθλια.
Η σούπερ γιαγιά τα φρόντισε όλα. Τούρτα νηστίσιμη, κεράκια, βεγγαλικά και όλες οι γιαγιάδες του bazaar, και έγιναν τα γενέθλια.

 
Μαρία μου φαντάζομαι ποτέ δε θα ΄χεις τόσες πολλές γιαγιάδες να σου τραγουδάνε στα γενέθλιά σου.


Να 'σαι καλά Μαρία μας χιλιόχρονη και να μοιάσεις στις γιαγιάδες σου τις χρυσοχέρες. Η μια με την ωραία της τη ραπτική και η άλλη από Μακεδονία μεριά με τα ωραία της τα γλυκά αλλά και η μαμά δεν πάει πίσω με τα ωραία της διακοσμητικά και τις τσάντες όταν έχει καιρό. Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά υπάρχει και ένας αφανής ήρωας, ο παππούς που τρέχει για όλα.

Και του χρόνου λοιπόν με υγεία.








7 σχόλια:

  1. Eφυγα για λίγο από το ΠΑΖΑΡΙ και έχασα αυτά τα υπέροχα γενέθλια. Το φυσάω και δεν ..κρυώνει .Μήπως το κάνατε για να μη ζηλέψω επειδή δεν είμαι ακόμη γιαγιά ?
    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ...ΓΙΑΓΙΑ .?
    Μαράκι χιλιόχρονο...! Και του χρόνου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ και σ΄όλα τα παιδάκια της παρέας καθώς και στις Ανωνοπουλίτσες τις χρυσοχέρες! αυτό είναι το τερπνόν μετα του ωφελίμου!
    ΧΡΌΝΙΑ της πολλά, ΚΑΛΗ ΑΝΆΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!!!!
    να παραμείνετε πάντα τόσο δημιουργικές, όσο μας'εχετε συνηθίσει ως τώρα!
    φιλιάαααααα
    καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι τυχερο, με τόσες γιαγιάδες, να είσαι χιλιόχρονο και ευλογημένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύχρονο το Μαράκι, γερό και καλότυχο, γιόρτασε τα γενέθλιά του στο παζάρι με τόσες γιαγιάδες να τραγουδούν !!! Εύχομαι στο γλυκό κοριτσάκι να έχει μια ζωή γεμάτη χαρές και να γίνει δημιουργικό και δοτικό σαν τις γιαγιάδες που το περιτριγυρίσανε αυτή την όμορφη ημέρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχομαι σε όλες σας χρόνια πολλά!!! Καλό Πάσχα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΑΣ! !ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή