Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ

Νάτος και ο μάγκας ο Γιωργάρας που μας ήρθε γιά τα καλλιστεία, κυνηγώντας τις γοργόνες.
Η Γιώτα με βοηθό τη Γεωργία είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Του έκαναν ωραίο γιλέκο, πλεκτό μπερέ και κόκκινο παπιγιόν.Από μουστάκι, άλλο τίποτα.
Να δω ποιά θα έχει την τύχη να τον αποκτήσει, να την κρατάει στην αγκαλιά του.
Καθώς θα καταλάβατε ο Γιωργάρας είναι ένα χαριτωμένο μαξιλαράκι γιά τον καναπέ σας.
Από. την Μαρία μας είναι η κυρία Τερψιχόρη.
Είναι η δασκάλα του πιάνου,της Παρθενίας και της Παρθενόπης.Οπως και οι μαθήτριές της  έχει και αυτή κάτω από το φόρεμά της μιά μεγάλη σακκούλα  γιά να ΄βαζει μέσα ότι θέλει ,όποια την αποκτήσει.
Νάτη και η Μπουμπού,αφού πέρασε από το κομμωτήριο  της  Ρένας ,μας έρχεται χαμογελαστή χαμογελαστή. Μακρύ μαλλί με κοτσίδα στο πλάι ,και ωραία μπλούζα με δαντέλες.Μήπως είναι λίγο μικρή γιά καλλιστεία? Τι να κάνουμε όμως, ας μην της χαλάσουμε το χατήρι.

12 σχόλια:

  1. Όχι που δεν υπάρχουν μάγκες στην Πάτρα!!!!!!!!!!! Μάγκας ο Γιωργάρας θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό των καλλιστείων, γιαυτό ψάξτε όλη την Πάτρα να βρείτε κι άλλους!!!χα!χα!χα! Η Τερψιχόρη και η Μπουμπού κορίτσια από σπίτι φαίνονται.... με γαλλικά και πιάνο!!!!! Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας χρυσοχέρες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, αυτό έλειπε να αφήσουμε το Γιωργάρα μόνο του και να διαλέγει τα κορίτσια των καλλιστείων.Ηδη γυρίζουμε όλη την Πάτρα μήπως βρούμε κιάλλους μάγκες που να θέλουν να λάβουν μέρος στα καλλιστεία.
      Οσο γιά την Τερψιχόρη και την Μπουμπού, κορίτσια από σπίτι,αλλά πρώτες και καλύτερες στα καλλιστεία.
      Αλλαξαν οι καιροί Βίκυ μου.

      Διαγραφή
  2. Τις λάτρεψα κιόλας όλες όσες έχω δει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ,Ελένη μου μην τις λατρεύεις όλες από τώρα,γιατί από ότι ακούω,έρχωνται κιάλλες γιά τα καλλιστεία.

      Διαγραφή
  3. Να δούμε πως θα τα κατεφερει ο νεαρός μεσα σε τόσες κουκλες.. λοιπον ανασκουμποθητε.. να δούμε τι θα κανουμε... γιατι εχει πίσω δουλεια η κατασαταση κοριτσια .. κουκλες οι ουκλες.. μπραβο σε όλες φιλακιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να κάνουμε Ρούλα μου ,αφού μας παρακάλεσε, έπεσε στα πόδια μας ,ο καημένος γιάνα τον δεχτούμε, δεν μας πήγαινε να μην τον αφήσουμε να πάρει και αυτός μέρος στα καλλιστεία. Και που ξέρεις μπορεί να παρουσιαστούν κοάλλοι.Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  4. Τέλειες οι κούκλες αλλά και η ιστορία τους απίθανη :))) Ο μάγκας όμως όλα τα λεφτά!!! Θα πάρει και ο μάγκας μέρος στα καλλιστεία;;; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου νομίζω ότι είναι τα πρώτα καλλιστεία γιά μάγκες!!! Πρέπει όμως να έρθουν κιάλλοι, γιά να υπάρχει συναγωνισμός.Να μην τον βάλουμε να συναγωνίζεται με τα κορίτσια. Χα , χα ,χα.

      Διαγραφή