Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο Θεμιστοκλής, η Ζηνοβία και οι άλλες.

Ο κ. Θεμιστοκλής είναι ο διανοούμενος της παρέας. Το στυλ και τον χαρακτήρα του τα οφείλει στη Λέλα.


Η Ζηνοβία, μας βγήκε κορίτσι αυστηρών αρχών και κοκκινίζει όταν την κοιτάζουν. Για την ωραιότητα του προσώπου της και τη σεμνότητά της, την επιμέλεια είχε η καλή μας Λέλα.



Η Μαίρη δημιούργησε την παρέα των κυριών Ρόζμαρι, Έβελιν και Τζέιν για να μας βοηθήσουν στην κουζίνα. Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Λέλα.


6 σχόλια:

  1. Απίθανες οι νέες υποψήφιες αλλά και ο διανοούμενος Θεμιστοκλής νομίζω ότι θα εκπροσωπήσει επάξια το ανδρικό φύλλο κι ας είναι μειοψηφία...υπέροχη και η τριάδα.των κυριών Ρόζμαρι, Εβελνι και Τζέην, πολύ καλοβαλμένες, κομψές , άψογα μακιγιαρισμένες έτοιμες να συντροφέψουνε τις νοικοκυρές στην κουζίνα τους, άντε καλή επιτυχία στα καλλιστεία και χαιρόμαστε εκ των προτέρων όχι μόνο τις θαυμάσιες δημιουργίες αλλά και την ευφάνταστη παρουσίασή τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kλαυδία μου πέστο μας καθαρά ότι θέλεις να κάνει η Georgia τις αναρτήσεις που είναι ευφάνταστες και καλοβαλμένες.Στενοχωρήθηκα μεν,αλλά γιά το καλό της παρέας θα θυσιαστώ.Χα, χα ,χα.Και που ξέρεις μικρή είμαι ακόμη, μπορεί να μάθω και γω.
      Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  2. πω πω.. αφίξεις!!! κούκλες όλες τους μπραβο ... αντε να μαζευόμαστε σιγα σιγα κοριτσια να δουμε τι θα δουμε ακομα...αναμενουμεν την εναρξη...να περνατε ομορφα.. φιλακιαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή